Australian Small Business Champions Awards: Η Μαρία Δαλαμάρα από το Σίδνεϊ συμμετέχει ως φιναλίστ

Σίδνεϊ (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ): Η επιχείρηση Ψηφιακού Μάρκετινγκ της Μαρίας Δαλαμάρα, «Rio Consulting Group», συμμετέχει ως φιναλίστ στα βραβεία για μικρές επιχειρήσεις «Australian Small Business Champion Awards» στην κατηγορία «Σύμβουλοι Επιχειρήσεων» (Business Consultancy), τα οποία φέτος θα παρουσιαστούν από το Σταρ Σίδνεϊ, εθνικής εμβέλειας, σε δύο τηλεοπτικές βραδιές, στις 12 και 13 Απριλίου. Η ίδια δηλώνει ότι ένιωσε πολύ περήφανη γι’ αυτό το επίτευγμα, όταν ενημερώθηκε για την επιτυχημένη είσοδο της επιχείρησής της με ένα email στις 29 Φεβρουαρίου, καθώς προκρίθηκε στη λίστα των φιναλίστ ανάμεσα σε περισσότερες από 5.500 συμμετοχές.

«Θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στους διοργανωτές αυτών των βραβείων για την αναγνώριση της συνεισφοράς επιχειρήσεων σαν τη δική μου και τη δημιουργία αυτής της πλατφόρμας όπου μπορούμε να επευφημήσουμε την αριστεία στον κλάδο», είπε σε συνέντευξή της, στην ομογενειακή εφημερίδα της Αυστραλίας «Νέος Κόσμος». «Είναι πραγματικά τιμή για μένα να βρίσκομαι ανάμεσα σε τέτοιες αξιόλογες επιχειρήσεις και να έχω την ευκαιρία να επιδείξω την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του Rio Consulting Group» τόνισε.

Ως μέρος της διαδικασίας αίτησης, η εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ έπρεπε να εξηγήσει λεπτομερώς την ουσία της επιχείρησής της, συμπεριλαμβανομένων των στόχων, των αξιών και της επιχειρησιακής της φιλοσοφίας, καθώς και τον προβληματισμό σχετικά με τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζει και πρέπει να ξεπεράσει. «Μέσα από αυτήν την ενδελεχή εξέταση της επιχείρησής μας, μπορέσαμε να δείξουμε τη δέσμευσή μας στην αριστεία και να διακριθούμε ως άξιος διεκδικητής μεταξύ πολλών συμμετοχών», τόνισε η Μ. Δαλαμάρα.

ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΜΕ ΡΙΖΕΣ
ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ

Η Μαρία Δαλαμάρα. Φωτογραφία: Supplied
Η ομογενής από το Σίδνεϊ με ρίζες από τη Ρόδο και την Καβάλα εξήγησε ότι αυτή η τιμή (η οποία είναι η δεύτερη φορά που η επιχείρησή της αναφέρεται ως φιναλίστ σε αυτά τα βραβεία) παρέχει μια μεγάλη αίσθηση χαράς και καταξίωσης για εκείνη και τα επιτεύγματά της. Η Μ. Δαλαμάρα εξήγησε ότι η επιτυχία της διαχείρισης του πρακτορείου της, που εδρεύει στον Άγιο Γεώργιο (St. George) και το οποίο λειτουργεί από το 2018, δεν ήταν προκαθορισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι βραβεία όπως αυτό μπορούν να χρησιμεύσουν ως σημαντική τόνωση του ηθικού. «Αυτή η αναγνώριση ενίσχυσε την ιδέα ότι η αφοσίωσή μας στην αριστεία και η δέσμευσή μας στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας αναγνωρίζονται και εκτιμώνται από αξιόλογους οργανισμούς όπως αυτός», συνέχισε μιλώντας στον Νέο Κόσμο. Η ίδια παραδέχτηκε ότι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της ζωής της είναι ότι ακροβατεί ανάμεσα στις ευθύνες της διαχείρισης του γραφείου ψηφιακού μάρκετινγκ ενώ μεγαλώνει τους δύο μικρούς της γιους Γρηγόρη (6 ετών) και Παύλο (3 ετών).

Η επιχείρησή της, η οποία φέρει το όνομα του μεγαλύτερου γιου της Gregorio, μπαίνει τώρα στον έκτο χρόνο της και είναι ενθουσιασμένη με τις δυνατότητες που υπάρχουν στο μέλλον, καθώς θέτει τα θεμέλια. «Είμαστε ευγνώμονες για την αταλάντευτη υποστήριξη των πελατών, των συνεργατών και των μελών της ομάδας μας που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μας μέχρι τώρα, και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί αυτήν την επόμενη φάση του ταξιδιού μας». Επιπλέον, υπογράμμισε την ανάγκη να αναγνωρίσει την απίστευτη βοήθεια που παρείχε η οικογένειά της, οι συνάδελφοι και οι μέντορές της στη διαμόρφωση τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής της ζωής. «Η ενθάρρυνση, η καθοδήγηση και η πίστη τους στο όραμά μας ήταν ανεκτίμητης αξίας και είμαι πολύ ευγνώμων για τη συνεχή υποστήριξή τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: εφημερίδα Νέος Κόσμος
https://neoskosmos.com/el/2024/03/13/news/community/i-maria-dalamara-anamesa-stis-finalist-gia-ta-vraveia-australian-small-business-champions-awards/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βοστώνη: Η Νίκη Κεραμέως σε εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την επιστολική ψήφο

Νέα Υόρκη: Προετοιμασίες για τη Μεγάλη Παρέλαση των Ελληνοαμερικανών και παράλληλες εκδηλώσεις

Μπανγκόκ: Δύο Καστοριανοί νοστιμεύουν τους Ταϊλανδούς με το ελληνικό εστιατόριό τους