Βοστώνη: Η Νίκη Κεραμέως σε εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την επιστολική ψήφο

ΒΟΣΤΩΝΗ: Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνης Συμεών Τέγος διοργανώνει ανοικτή δεξίωση για τον εορτασμό της Εθνικής Γιορτής της 25ης Μαρτίου 1821, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 από τις 6 έως τις 8 η ώρα το απόγευμα στην οποία προσκαλεί ολόκληρη την Ομογένεια. 

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Βοστώνη, δίπλα ακριβώς από τον Εθνικό Κήπο της πόλης, στη διεύθυνση 86 Beacon Street, Boston.

Στην δεξίωση θα παρευρεθεί και η Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος, Νίκη Κεραμέως, η οποία θα προβεί σε ενημέρωση των ομογενών για την επιστολική ψήφο ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι παρευρισκόμενοι Ομογενείς θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, για την πληρέστερη κατανόηση του ζητήματος της επιστολικής ψήφου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Βοστώνη, η Νίκη Κεραμέω αναμένεται να επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο του Harvard στο οποίο έχει σπουδάσει, αλλά και το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης γνωστό ως MIT, καθώς και τη Σχολή Διπλωματίας Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης.

Πηγή: www.ekirikas.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα Υόρκη: Προετοιμασίες για τη Μεγάλη Παρέλαση των Ελληνοαμερικανών και παράλληλες εκδηλώσεις

Μπανγκόκ: Δύο Καστοριανοί νοστιμεύουν τους Ταϊλανδούς με το ελληνικό εστιατόριό τους