Μελβούρνη: Το Δίκτυο Πνευματικής Τροφής Ελληνίδων Αυστραλίας ενισχύει τον αντίκτυπό του

 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ): Το Δίκτυο Πνευματικής Τροφής Ελληνίδων Αυστραλίας (Food For Thought Network – FFTN), φέτος τιμήσει θα τιμήσει τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας με μια σειρά από ομιλίες και την ενεργό συμμετοχή του σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν διάφορες τοπικές οργανώσεις με στόχο την ανάδειξη θεμάτων που αφορούν τις γυναίκες.

Το FFTN συνεργάζεται με ομάδες που δεσμεύονται στην προώθηση των δικαιωμάτων και των ευκαιριών των γυναικών, με σκοπό να «ενισχύσει τον αντίκτυπό» του, τιμώντας παράλληλα την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας με μία «ανανεωμένη δέσμευση» προς τις θεμελιώδεις αρχές που αφορούν την ένταξη των γυναικών στο κοινωνικό σύνολο, ανεξαρτήτως πολιτιστικού και κοινωνικοοικονομικού υποβάθρου.

Για το 2024, το FFTN φιλοδοξεί επίσης να επεκτείνει το όραμά του πέρα από τις τοπικές δράσεις, πραγματοποιώντας το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο στα Ιωάννινα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η ιδρύτρια και πρόεδρος του FFTN, Βαρβάρα Αθανασίου-Ιωάννου AM (Varvara Athanasiou-Ioannou), η οποία πρόσφατα έλαβε τιμητική διάκριση την Ημέρα της Αυστραλίας, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια διαφόρων εκδηλώσεων της κοινότητας, συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης της Team Agapes, καθώς και της εκδήλωσης που θα διεξαχθεί στο εστιατόριο Philhellene και στον Ροταριανό Όμιλο Hawthorn για την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, όπου η κα Αθανασίου-Ιωάννου θα μιλήσει επίσης για το βιβλίο της «Her Voice: Greek Women and their Friends».

«Καθώς ενωνόμαστε με τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το FFTN παραμένει αφοσιωμένο στην αποστολή του, να συνεχίζει να εμπνέει τη συμπερίληψη, να αναδεικνύει φωνές και να χαράζει το δρόμο για ένα φωτεινότερο, και δικαιότερο μέλλον για όλους», δήλωσε η κα Αθανασίου-Ιωάννου σε σχετικό Δελτίου Τύπου που εξέδωσε το FFTN.

Επιπλέον, η ίδια προέτρεψε μέλη (των οργανώσεων) αλλά και φίλους, να «υποστηρίξουν» τόσο τις συγκεκριμένες αλλά και οποιεσδήποτε άλλες εκδηλώσεις διεξάγονται στο πλαίσιο εορτασμού της «δύναμης της συλλογικότητας».

Οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο συνέδριο θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.fftn.org.au

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βοστώνη: Η Νίκη Κεραμέως σε εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την επιστολική ψήφο

Νέα Υόρκη: Προετοιμασίες για τη Μεγάλη Παρέλαση των Ελληνοαμερικανών και παράλληλες εκδηλώσεις

Μπανγκόκ: Δύο Καστοριανοί νοστιμεύουν τους Ταϊλανδούς με το ελληνικό εστιατόριό τους