Μπανγκόκ: Δύο Καστοριανοί νοστιμεύουν τους Ταϊλανδούς με το ελληνικό εστιατόριό τους

Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη) Δύο νέοι άνθρωποι από τη Καστοριά άνοιξαν ελληνικό εστιατόριο και γυράδικο στην περιοχή της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, το οποίο ήδη έγινε στέκι των Ελλήνων της περιοχής αλλά και των ντόπιων που θέλουν να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά ελληνικά ψητά αλλά και τα άλλα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που σερβίρονται στο ίδιο εστιατόριο.

Ο Αλέξανδρος και ο Αχιλλέας Ράλλης γεννήθηκαν στην Καστοριά. Ο αείμνηστος πατέρας τους ήταν προπονητής στην εθνική ομάδα τζούντο και η μητέρα τους είναι από την Ταϊλάνδη. Τα παιδιά ακολούθησαν τα χνάρια του μπαμπά τους και αρχικά ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό. Έγιναν εξαιρετικοί αθλητές τζούντο αλλά ο Αλέξανδρος τραυματίστηκε στο πόδι και δεν μπορούσε πια να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό.

Έτσι τα δύο αδέρφια αποφάσισαν το 2004 να μετακομίσουν στην πατρίδα της μητέρας τους την Ταϊλάνδη και να ανοίξουν ένα ελληνικό εστιατόριο στην καρδιά της Μπανγκόκ.

Το εστιατόριο τους έγινε γρήγορα ένα από τα καλύτερα της πόλης. Εκτός από τους Έλληνες που πηγαίνουν εκεί για να φάνε ελληνικά φαγητά με πρώτες ύλες από την Ελλάδα, το προτιμούν και ντόπιοι αλλά και ξένοι που θέλουν να δοκιμάσουν από σουβλάκι μέχρι σπανακόπιτα, τζατζίκι και μουσακά.

Η εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1 τους φιλοξένησε πρόσφατα και το σχετικό βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω: 


 


https://www.youtube.com/watch?v=2Q1wW3lsXeo&t=3s

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βοστώνη: Η Νίκη Κεραμέως σε εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την επιστολική ψήφο

Νέα Υόρκη: Προετοιμασίες για τη Μεγάλη Παρέλαση των Ελληνοαμερικανών και παράλληλες εκδηλώσεις